Färdas med hundspann – ditt livs äventyr

Kom och följ med oss och våra slädhundar på ett äventyr på någon av våra turer med hundspann. Upplev norrsken, glittrande snötäckta skogar, kalfjäll, äkta vildmarksäventyr och sist men inte minst kontakten med våra snälla Siberian huskies.

På alla turer, korta som långa, försöker vi förmedla vår kunskap och känsla för naturen, området och för våra hundar. Vi färdas alltid i små grupper för att ge dig en bättre och mer personlig upplevelse vilket är mindre stressigt för både människor och hundar.

För oss är det viktigt att du hamnar på just den tur som passar dig. Kanske är det en kortare tur på några timmar eller är du personen som söker ett längre mer krävande äventyr under flera dagar. Kolla in våra hundspannsturer och se vad som kan passa dig och tveka inte att kontakta oss ifall du har några som helst frågor eller funderingar.

Alla våra turer med hundspann är kvalitetsmärkta Nature’s Best Sweden.

Lappland Slädhundar Siberian Husky en kylig dag på hundspannturen Hundspannsäventyr och norrskensnätter

Korta turer

Hundspannsturer på några timmar där du åker sittandes på stora hundslädar som körs av oss, men också heldags- och 2-dagarsturer där du får köra en egen hundsläde.

» korta turer
Hundspann på väg in mot Sarek. Bild tagen på hundspannsexpeditionen Explore Sarek Nationalpark.

Långa hundspannsturer

Riktiga äventyr från 4 dagar upp till 8 och 12 dagars fjällturer och expeditioner. Alla kör vars ett eget hundspann, hjälper till med alla uppgifter och jobbar som ett team.

» Långa turer