Huvudmeny:


Naturens Bsta

Vinnare av Grand Travel Awards Ekoturismpris 2008

KORTA HUNDSPANNSTURER VINTER 2016/2017

Följ med på någon av våra kortare turer. Dessa sträcker sig från någon timme upp till en hel dag. Vanligtvis utgår vi från att ni åker sittandes på stora hundslädar som körs av oss. Vi berättar om vårt liv med hundarna och ni får chansen att lära känna våra siberian huskies som individer! Möjligheter finns att få köra eget spann.
Priser gällande vintersäsongen 2016/2017.

ENTIMMESTUR MED HUNDSPANN
En kortare prova-på-tur med hundspann där vi kör och ni åker sittandes på slädarna som dras av slädhundar.

Pris: 950 Sek/person
I priset ingår plats på hundsläde (4 platser/släde) samt en kunnig hundspannsguide. Turen varar ca 1 timme.

TRETIMMARSTUR MED HUNDSPANN
Vår mest populära tur där ni åker sittandes på slädarna som dras av slädhundarna. Vi stannar till och grillar fläsk, korv och fikar kaffe/te och bullar. Denna tur rekommenderar vi varmt till alla som vill få en lättare natur och hundspannsupplevelse.
Pris: 1400 Sek/person I priset ingår fika, plats på hundsläde (4 platser/släde) och kunnig hundspannsguide. Turen varar ca 3 tim.

NORRSKENSTUR MED HUNDSPANN
Efter mörkrets inbrott selar vi ut och styr kosan rakt ut i de snötyngda skogarna. Förhoppningsvis flammar ett vackert norrsken över himlavalvet. Vi gör upp eld och grillar fläsk, korv och fikar kaffe/te och bullar.
Pris: 1400 Sek/person. I priset ingår fika, plats på hundsläde (4 platser/släde) samt en kunnig hundspannsguide. Turen varar ca 3 timmar.

DAGSTUR MED HUNDSPANN
Under en dag färdas vi tillsammans med slädhundarna genom nordlandets snötyngda skogar. Här kommer man i närmare kontakt med alla slädhundar och deras personligheter. Vi stannar till och gör eld, kokar kaffe, tillagar lunch och låter hundarna få en paus.
Pris: 2800 Sek/person. I priset ingår eget hundspann, lättare lunch och en rutinerad hundspannsguide. Turen varar ca 6 timmar. Min. 2 personer.

Share